Visum Mexico

Visum Mexico

Reizigers die naar Mexico reizen met een Nederlands paspoort hebben geen reisvisum nodig voor een zakelijk/toeristisch verblijf van maximaal 180 dagen. Heb je een buitenlandse nationaliteit of ben je van plan om langer dan 180 dagen te verblijven dan heb je waarschijnlijk wel een visum Mexico nodig. Neem dan contact op via onderstaande link je verder geholpen wordt.

Visum mexico informatie en aanvraag >>

Wij adviseren bij aankomst in Mexico te voldoen aan de onderstaande punten:
Paspoort is minstens 6 maanden geldig na aankomst
Paspoort heeft minstens 1 lege visumpagina
Je kunt aantonen dat je het land gaat verlaten door middel van een retourticket
Je beschikt over voldoende financiele middelen om je reis te bekostigen.